کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

سرمربی تراکتور: به اشتباهات خودمان گل خوردیم

سرمربی تیم فوتبال تراکتور تبریز گفت: فکر می کنم گل هایی که خوردیم بیشتر به خاطر اشتباه‌های ما بود تا روی کار حریف.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 21
کد خبر: ۲۰۹۵۹۷
سرمربی تراکتور: به اشتباهات خودمان گل خوردیم

به گزارش راهبرد معاصر؛ پاکو خمز بعد از شکست 3 بر 2 مقابل شمس آذر قزوین در نشست خبری اظهار داشت:فکر می کنم گل هایی که خوردیم بیشتر به خاطر اشتباه‌های ما بود تا روی کار حریف. هیچکس نمی‌تواند بگوید اگر شجاع بازی می‌کرد چه می شد. ما بازیکنان با کیفیتی داریم ولی در دفاع اشتباه‌های زیاد، مهلک و بدی داشتیم که این شکست رقم خورد.

وی در مورد اینکه بهتر نبود بازیکنان دیگری در زمین می‌گذاشتند، گفت: من پیشگو نیستم درباره احتمالات از من نپرسید اینکه اگر بازیکن دیگری بازی می‌کرد چه می‌شد را نمی‌دانم بهتر است در مورد اتفاقات بازی از من سؤال کنید.

سرمربی تراکتور در مورد اینکه چرا آقاجانپور را بازی داد، گفت: این صحبت شما ناشی از این است که آنالیز خیلی درستی ندارید و کمبود اطلاعات فوتبالی دارید. آقاجانپور فصل گذشته در سطح خوبی بازی کرد. در چنین سطحی همه اشتباه می‌کنند. امروز همه ما اشتباه کردیم کدام بازیکن اشتباه نکرد، خود من اولین نفر بودم که اشتباه کردم.

خمز در مورد اینکه 29 شوت به سمت دروازه شمس‌آذر زدید و فقط 5 توپ در چارچوب بود، عنوان کرد: ما خیلی موقعیت گلزنی ایجاد کردیم 29 ضربه به سمت دروازه زدیم اما در ضربات آخر خوب نبودیم. فقط 2 گل زدیم که یک گل آن هم از روی نقطه پنالتی بود. در ضربات آخر اصلاً خوب نبودیم اگر از موقعیت‌هایمان استفاده می‌کردیم مسابقه می‌توانست 6 بر 5 یا 6 بر 3 به سود ما تمام شود. موقعیت‌های گلزنی زیادی خلق کردیم اما وقتی از آنها استفاده نمی‌کنید نمی‌توانید برنده شوید.

وی در مورد اینکه دقیقی سرمربی شمس‌آذر گفته از او عذرخواهی کرده است، گفت: نه، من عذرخواهی نکردم. به سمت او رفتم تا بردش را تبریک بگویم. متأسفانه در خیلی از بازی‌ها در اواخر مسابقه مدام بازیکنان این طرف و آن طرف میدان به زمین می‌افتند داور هم می‌داند بازیکن می‌خواهد او را فریب بدهد اما به خاطر قوانین مجبور است بازی را نگه دارد. نمی‌توان در دقایق آخر بازی کرد. کمیته داوران باید فکری به حال این تمارض و اینکه بازیکنان خودشان را به زمین می‌زند، بکند.

سرمربی تراکتور در مورد عملکرد خمنز گفت: او بهتر می‌شود و پیشرفت می‌کند اما از او به همه بازیکنان انتظار بیشتری داریم. خمنز امروز روز خوبش نبود. او بیشتر به وسط میدان می‌آمد تا توپ بگیرد و پخش کند در حالیکه ما از او به عنوان وینگر انتظار داریم بیشتر به دروازه حریف نزدیک باشد. در نیمه دوم هاشمی‌نژاد را به جای او آوردیم که توانست خوب بازی کند.

خمز در مورد اشتباهات تیم تراکتور اظهار داشت: وقتی که اشتباه کردیم گل اول را خوردیم و گل دوم تیم ما را به هم ریخت و باعث افت ما شد. البته ما بازیکنان بزرگی داریم که باید از این اتفاقات عبور کنند. 29 ضربه به سمت دروازه زدیم و حریف را به زمین خودش بردیم. نباید نتیجه اینگونه باشد که از حریف عقب بیفتیم و به دنبال جبران باشیم. ممکن بود بتوانیم به بازی برگردیم ولی با وجود موقعیت‌های گلزنی این اتفاق نیفتاد شاید اگر بازی 2 بر یک بود بهتر می‌توانستیم نتیجه را جبران کنیم اما وقتی که بازی 3 بر صفر می‌شود از 100 بازی در 99 بازی آن تیمی که 3 گل زده برنده می‌شود. امروز روز بدی بود و اشتباهات بدی داشتیم و باختیم./فارس

ارسال نظر